Vi är intresserad av engagemang


Hos oss kan vi lova att du får en spännande arbetsplats. Tillsammans med dina arbetskamrater kommer du att bli delaktig i att bygga framtidens infrastruktur. Som konsult i SCIOR arbetar du nära våra kunder och samarbetspartners, du lyssnar och förstår deras behov. Du tar ansvar för att leverera det våra kunder är vana att få – rätt produkt i rätt tid.

På SCIOR strävar vi efter en hållbar arbetsplats där människor trivs, är engagerade, hjälper varandra, utvecklas och tar ansvar. Låter det här som något för dig då kan vi erbjuda:

Individuell lön, flexibel arbetstid

Som medarbetare på SCIOR får du en individuell och marknadsanpassad lön med möjlighet till god löneutveckling.

Kompetensutveckling

För att säkerställa din utveckling arbetar du utifrån din egen utvecklingsplan. Planen tar du och din chef fram tillsammans. Regelbundet stämmer ni av att utvecklingen svarar mot dina och verksamhetens behov.

Att kompetensutveckla sig handlar inte bara utbildning, utveckling ingår även i det dagliga arbetet. För oss kan det vara att delta i olika typer av kundprojekt, arbetsgrupper och nätverk. Det kan också handla om att arbeta tillsammans med erfarna och mindre erfarna arbetskamrater, eller att växla mellan olika arbetsuppgifter och svårighetsgrad. På så sätt blir din kompetensutveckling en naturlig del av ditt dagliga arbete.

Friskvårdsbidrag

Alla medarbetare i SCIOR får årligen friskvårdsbidrag som syftar till att du ska mår bra och orka mer helt enkelt. Du kan nyttja friskvårdsbidraget till bland annat gym, massage, dans och yoga.

Teamaktiviteter

Att träffas och umgås tycker vi är viktigt för att stärka tillhörigheten till varandra. Ett exempel på det kan vara när vi bjuder in föreläsare som berättar om något spännande ämne eller då vi gör studiebesök och samtidigt passar på att umgås under lättsamma former. En annan uppskattad aktivitet är när vi bjuder till fest i slutet varje år där våra respektive naturligtvis är välkomna.

Övriga förmåner

Det finns fler förmåner med att vara anställd hos oss. Vi berättar gärna mer om dem när vi får tillfälle att träffas!

Lediga tjänster

Mätningsingenjör

Göteborg

Mätningsingenjörer/mätningstekniker till intressant infrastrukturprojekt

Stockholm

Erfaren mätningsingenjör

Gävle

Erfaren mätningsingenjör

Sundsvall

Erfaren mätningsingenjör

Örnsköldsvik/Umeå