Karriär

Vi är intresserad av engagemang

Hos oss kan vi lova att du får en spännande arbetsplats. Tillsammans med dina arbetskamrater kommer du att bli delaktig i att bygga framtidens infrastruktur. Som konsult i SCIOR arbetar du nära våra kunder och samarbetspartners, du lyssnar och förstår deras behov. 

Lediga jobb

Mätningsingenjör/Mätningstekniker

Vi söker flera konsulter för anställning i Göteborg. Vi söker både dig med erfarenhet av mätningsteknik för anläggningsbyggande med uppgifter ... Läs Mer

Mätningsingenjör/Mätningstekniker

Vi söker en mätningsingenjör/mätningstekniker för anställning i Sundsvallsområdet. Vi söker dig som är erfaren inom mätningsteknik för anläggningsbyggande med uppgifter ... Läs Mer

Mätningsingenjörer/mätningstekniker till intressanta infrastrukturprojekt i Stockholm

Hos oss kan vi lova att du får en spännande arbetsplats. Tillsammans med dina arbetskamrater kommer du att bli delaktig ... Läs Mer

För dig med erfarenhet

Gå vidare i karriären!

Många av våra uppdrag är komplexa och vi vet att med erfarna kollegor kan vi tillsammans skapa ännu mera värde för våra kunder.

Hos oss får du möjlighet att utveckla branschen arbetssätt och metoder vad gäller mätningsteknik.

Hör av dig till oss på jobba@scior.se om du tycker att det låter spännande och vill utveckla din karriär!

För dig som student och nyexad

Ett jobb som ger avtryck!

Vi tror på unga talanger med nya kunskaper. Tillsammans med dina kollegor kommer du att få jobba i spännande uppdrag med att bygga morgondagens samhälle. Hos oss får du möjligheten att utveckla dina mätningstekniska kunskaper och forma din karriär.

Hör av dig till oss på jobba@scior.se om du söker sommarjobb/praktikplats/examansarbete eller är färdig med din utbildning!

Spontan­ansökan

Söker du jobb inom vår sektor men inte tycker att du passar in under nån av våra jobbannonser är du ändå välkommen att höra av dig till oss.

Skicka en spontanansökan så vi kan höra av oss i samband med framtida rekryteringar.

Stäng meny