Har du ett öga för detaljer och brinner för geodesi o mätningsteknik? Kanske söker du en arbetsgivare som satsar på dig och din utveckling? Som mätningsingenjör hos Scior arbetar vi tillsammans för hög kvalitet i en positiv miljö där du ges möjligheter att nå din fulla potential.

Om tjänsten

Som mätningsingenjör hos Scior erbjuds du spännande arbetsuppgifter i varierande projekt inom mätningsteknik, som både utmanar och utvecklar dig. Detta tillsammans med kollegor som stöttar upp för att leverera med hög kvalitet, kunskap och förståelse för kundens behov. Som mätningsingenjör kommer du att tillsammans med dina kollegor att jobba till största delen i fält i olika uppdrag runtom i Sverige. Uppdragen består till största delen av stomnätsmätning och projekteringsinmätning i både väg- och järnvägsmiljö. Vidare arbetar du med den senaste tekniken inom teknikområdet . Tillsammans med oss kommer du att ha roligt, jobba med härliga kollegor i trevlig arbetsmiljö samt erbjudas en konkurrenskraftig lön och goda förmåner.

Om dig

Vi tror att du som drivs av din nyfikenhet och att leverera kvalitet, är lyhörd och har goda kunskaper i mätningsteknik kommer att trivas i den här tjänsten – och hos oss, då vi är ett gäng likasinnade. Du satsar ständigt på att vilja veta mer och tycker om att jobba tillsammans med kollegor. Här jobbar vi nämligen mycket tillsammans – det tror vi skapar bäst resultat. Som person är du kvalitetsmedveten, noggrann och ansvarstagande. Du har relevant utbildning från högskola eller motsvarande kompetens, goda kunskaper i SBG Geo, Gemini eller Topocad. Vi tror även att du har åtminstone tre års erfarenhet av mätningsarbete och kunskaper inom mätning med totalstation och GNSS. Utöver det är det meriterande ifall du har erfarenhet av stomnätsmätning samt har Trafikverkets behörighet I eller II. Svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten. Låter den här tjänsten som något för dig eller är du inte övertygad ännu? Låt oss berätta mer och läs vidare.

Om oss 

Vi erbjuder konsulttjänster inom mätningsteknik och beställarstöd till aktörer i alla storlekar av bygg- och anläggningsprojekt samt uppbyggnad och underhåll av geodetisk infrastruktur. Vår samlade kunskap, erfarenhet och kapacitet inom mätningsteknik och beställarstöd skapar värde för kunden och gör varje projekt framgångsrikt. Efter över 30 år som mätspecialister anlitas Sciors konsulter idag i alla delar av byggprocessen som stöd till projektörer, entreprenörer och byggherrar. Våra ambitioner är att vara en pålitlig, vänlig och stabil samarbetspartner med hög kompetens och tekniskt kunnande som alltid levererar rätt produkt i rätt tid. Vi strävar efter att vara en hållbar arbetsplats där människor trivs, är engagerade, hjälper varandra, utvecklas och tar ansvar. Vill du vara med på vår resa?

Vad säger våra medarbetare?

Vi frågade en av våra medarbetare hur han trivs hos oss på Scior.

”Jag jobbar som Byggledare Mät i ett projekt åt Trafikverket där vi ska bygga ny järnväg. Min roll är väldigt varierande då det hela tiden dyker upp nya utmaningar i projektet som vi måste hantera. Rollen som Byggledare Mät är väldigt fri men under stort ansvar där jag förväntas vara ett stöd i mät- och mängdreglerings frågor.”

“Friheten att kunna skapa mina egna förutsättningar i uppdraget samt att jag har fått en bättre balans mellan jobb och fritid betyder mycket för mig. Scior har bra förmåner och korta beslutsvägar så det går fort att få saker man önskar och behöver för sitt arbete.”

“Det absolut bästa med Scior är att vi är som en stor familj, alla är vänliga med varandra samt att vi har högt i tak. Vi strävar efter att ha KUL på jobbet, vara ett bra stöd för våra beställare. Jag träffar mina kollegor på alla sammankomster och utbildningar vi har inom bolaget och det betyder mycket.”

Tror du att du passar i vårt team och vill jobba i en spännande tjänst som mätningsingenjör? 

Hör av dig med din ansökan! 

Vi kommer att gå igenom ansökningar och intervjua kandidater löpande.

Kontakt 

För mer information om tjänsten, kontakta:

Anders Nordqvist

Anders Nordqvist, regionchef

070-228 11 35

anders.nordqvist@scior.se 

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här