Har du ett öga för detaljer och drivs av att bli riktigt duktig på mätningsteknik? Kanske söker du en arbetsgivare som satsar på dig och din utveckling? Som mätningsingenjör hos Scior arbetar vi tillsammans för hög kvalitet i en positiv miljö där du får nå din fulla potential.

Om tjänsten

Som mätningsingenjör hos Scior erbjuds du spännande arbetsuppgifter i roliga projekt inom mätteknik som både utmanar och utvecklar dig. Detta tillsammans med kollegor som stöttar upp för att leverera med hög kvalitet, kunskap och förståelse för kundens behov.

Beroende på din bakgrund och intresse kan du få jobba med olika arbetsuppgifter på Scior. Som byggledare kommer du att jobba tillsammans med våra beställare med att stödja projektledning, projektörer och entreprenörer i mätningstekniska frågor. Som mätningsingenjör kommer du att utföra allt från inmätningar för projektering, stomnät, laserskanning till mängdreglering och drönarflygning.

Vidare arbetar du med den senaste tekniken inom bygg och anläggning. Tillsammans med oss kommer du att ha roligt, jobba med härliga kollegor i trevlig arbetsmiljö samt erbjudas en konkurrenskraftig lön och goda förmåner.

Om dig

Vi tror att du som drivs av din nyfikenhet och att leverera kvalitet, är lyhörd och har goda kunskaper i mätningsteknik inom bygg och anläggning kommer att trivas i den här tjänsten – och hos oss, då vi är ett gäng likasinnade. Du satsar ständigt på att vilja veta mer och tycker om att jobba tillsammans med kollegor. Här jobbar vi nämligen mycket tillsammans – det tror vi skapar bäst resultat.

Du har relevant utbildning från högskola eller motsvarande kompetens, goda kunskaper i SBG Geo, Gemini eller Topocad. Vi tror även att du har åtminstone tre års erfarenhet av mätningsarbete och kunskaper inom mätning med totalstation och GNSS. Utöver det är det meriterande ifall du har erfarenhet från arbete med AMA och Trafikverkets behörighet I eller II. Svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Låter den här tjänsten som något för dig eller är du inte övertygad ännu? Låt oss berätta mer och läs vidare.

Om oss

Vi erbjuder konsulttjänster inom mätningsteknik och beställarstöd till aktörer i alla storlekar av bygg- och anläggningsprojekt samt uppbyggnad och underhåll av geodetisk infrastruktur. Vår samlade kunskap, erfarenhet och kapacitet inom mätningsteknik och beställarstöd skapar värde för kunden och gör varje projekt framgångsrikt. Detta kallar vi Geomanagement.

Efter 30 år som mätspecialister anlitas Sciors konsulter idag i alla delar av byggprocessen som stöd till projektörer, entreprenörer och byggherrar. Våra ambitioner är att vara en pålitlig, vänlig och stabil samarbetspartner med hög kompetens och tekniskt kunnande som alltid levererar rätt produkt i rätt tid. Vi strävar efter att vara en hållbar arbetsplats där människor trivs, är engagerade, hjälper varandra, utvecklas och tar ansvar. Vill du vara med på vår resa?

Vad säger våra medarbetare?

Vi frågade en av våra mätningsingenjörer hur han trivs hos oss på Scior och i sin roll som mätningsingenjör.

”Som mätningsingenjör arbetar jag idag som projektledare med monitorering på Trafikkontoret i Göteborg. Jag valde Scior eftersom de erbjuder stor frihet i tjänsten, en stimulerande arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter yrkesrollen – för mig är dessa komponenter viktiga. Det finns en positiv arbetsmiljö där alla medarbetare får möjlighet att nå sin fulla potential. Dessutom sätter Scior ett stort värde på anställdas välbefinnande och visade mig att de har samma syn på sund företagsamhet som de har på mig.”

”Vi som jobbar hos Scior arbetar för innovativitet, sammanhållning och kvalitet tillsammans. Och vi har ett stort fokus på hållbarhet! Utöver det jobbar vi alla för att ha kul, att utföra ett professionellt jobb och att vi är lyhörda, både mot kunder och mot kollegor. Men en av de bästa sakerna är nog framför allt att alla stöttar och inkluderar varandra – det gör att vi gör ett bättre jobb. Vi gör också saker tillsammans; träffas på gemensamma frukostar, AW:s, resor med studiebesök och åker på team building-aktiviteter och utbildningar. Med detta sagt är Scior den bästa arbetsgivaren jag haft.”

Tror du att du passar i vårt team och vill jobba i en spännande tjänst som mätningsingenjör? Hör av dig med din ansökan!

Vi kommer att gå igenom ansökningar och intervjua kandidater löpande.

Kontakt

För mer information om tjänsten, kontakta:

Robert Westberg, Regionchef Nord
+46(0)10-447 48 15
robert.westberg@scior.se

 

Skicka ansökan till jobba@scior.se

Varmt välkommen med din ansökan!