Scior Geomanagement ingår ett partnerskap med Qflow Group och blir på så sätt en viktig del av Qflows nätverk. Tidigare ägare fortsätter att vara verksamma inom företaget och partnerskapet blir en möjlighet för Scior att ta nästa steg i sin utveckling som den ledande aktören inom geodesi och mätningsteknik.

Scior Geomanagement är det ledande konsultföretaget inom geodesi och mätningsteknik, ett spännande teknikområde med stark utveckling. Ett riktigt bra plattformsbolag för den fortsatta resan och det känns fantastiskt roligt att ha med bolaget i gruppen, säger Svante Hagman, VD Qflow.

Vi är mycket glada att nu ha blivit en del av Qflow och vi ser en stora möjligheter att fortsätta att utveckla vår verksamhet inom geodesi och mätningsteknik tillsammans med andra bolag i gruppen, säger Krister Arnaryd, vd på Scior Geomanagement.

Om Qflow

Qflow har formats ur en idé om att samla de bästa teknikkonsultföretagen i ett gemensamt nätverk för att skapa bättre flow inom bygg- och anläggningsbranschen. Detta gör vi genom att arbeta med smartare projektledning och tekniska lösningar. Tillsammans bidrar Qflow-gruppen till att knyta samman byggprocessen, hitta synergier och jobba smartare för ett mer hållbart samhälle.

Läs mer på Qflows hemsida